KOMPAKTNI CROSSOVER NEUSTRAŠIVA IZGLEDA

JUKE

BIJELA OBIČNA BISERNA BIJELA SUNČANA ŽUTA TAMNOSIVA SREBRNA SIVA TAMNOLJUBIČASTA CRVENA FORCE CRVENA TAMNOPLAVA CRNA

GLAVNA OBILJEŽJA

USUDITE SE BITI RAZLIČITI

Nissanov sportski crossover donosi stil i uzbudljive performanse na gradske ulice.

uvodna
ALL-MODE 4X4-I S USMJERAVANJEM OKRETNOG MOMENTA
ALL-MODE 4X4-I S USMJERAVANJEM OKRETNOG MOMENTA

Tradicionalni sistemi pogona na sve kotače (AWD) raspoređuju snagu automobila između prednjih i stražnjih točkova. Modeli Nissana Juke opremljeni pametnim sistemom 4x4-i AWD također premještaju snagu stražnjih točkova s jedne strane na drugu. Riječ je o usmjeravanju okretnog momenta, što znači da se više snage šalje vanjskom zadnjem točku automobila kad skrećete u zavoj kako biste održali smjer kretanja i lakše ubrzali.

NAPREDNA SIGURNOST
NAPREDNA SIGURNOST

Juke vas štiti od neočekivanog zahvaljujući funkcijama tehnologije Safety Shield – uključujući upozorenje na nenamjerno skretanje iz trake, prepoznavanje pokretnih objekata i upozorenje na vozilo u mrtvom uglu koji upotrebljavaju kamere i senzore kako bi pratili što se zbiva oko vas.

VAŠ JUKE NA VAŠ NAČIN.

Nissanov dizajnerski studio omogućuje vam da prilagodite svoj Nissan Juke s pomoću velikog izbora  paketa za personalizaciju. Dodajte svoj osobni pečat uzbudljivom dizajnu Jukea umetcima, tkaninama, letvicama i drugim detaljima u svojim najdražim bojama – zajedno s 18-inčnim aluminijskim naplatcima iste boje.

slika
NISSANOV SUSTAV DINAMIČKOG NADZORA – SLOBODNO MIJENJAJTE SVOJE RASPOLOŽENJE.

U crossoveru Juke možete birati način rada ovisno o svojem raspoloženju zahvaljujući dvostrukom agentu na armaturnoj ploči. Zove se Nissan Dynamic Control System (Sistem dinamičkog nadzora). Jednim setom intuitivnih komadi možete promijeniti odziv upravljača i papučice gasa, ovisno o tome koliko ste raspoloženi za sportsku vožnju. Drugim možete namjestiti automatski klima uređaj.

NISMO STRAST

U Nissanu nas pokreće strast za performansama. Zato nudimo sportsku Nismo RS verziju Jukea, dostupnu s dva mjenjača za najveće uzbuđenje.

*Prikazane su slike simbolične. U nekim slučajevima na fotografijama su prikazani specifični modeli koji sadrže opremu ili dijelove koji nisu dostupni u Europi. Prikazana oprema možda nije dostupna.