NISSANCONNECT SERVICES

Aplikacija NissanConnect Services pruža vam pristup brojnim jedinstvenim značajkama vašeg Nissana JUKE. Više tehnologije. Veća praktičnost.*

image
ANALIZA VOŽNJE
ANALIZA VOŽNJE

Pristupite statističkim podacima kao što su prosječna brzina, broj vožnji, najveća brzina, broj prijeđenih kilometara itd.*

DALJINSKO UPRAVLJANJE TRUBOM I SVJETLIMA
DALJINSKO UPRAVLJANJE TRUBOM I SVJETLIMA

Istaknite svoj JUKE u svakoj situaciji – zabljeskajte svjetlima i potrubite.*

NISSANOVA POMOĆ I KORISNIČKA PODRŠKA
NISSANOVA POMOĆ I KORISNIČKA PODRŠKA

Potpuno ste izgubljeni? Obratite se Nissanovoj korisničkoj podršci.*

WI-FI U VOZILU

Najnaprednija povezivost za sve! Wi-Fi točka u Nissanu JUKE omogućuje vam da spajanje do osam uređaja kao što su prijenosna računala, prijenosni uređaji za igre, pametni telefoni i tablet-računala te da ih koristite u vozilu i njegovu okruženju.

WI-FI U VOZILU

INTELIGENTNA INTEGRACIJA

POVEŽITE SE SA SVOJIM SVIJETOM

Dostupne tehnologije NissanConnect® omogućuju vam da odaberete kako ćete ostati u kontaktu.
Jednostavno priključite svoj kompatibilni pametni telefon i pristupite mu. Ili upotrijebite Nissanovu navigaciju od vrata do vrata za bezbrižno putovanje do odredišta. Sve je to dio Nissanove inteligentne mobilnosti koja vam na odgovoran način stavlja cijeli vaš svijet nadohvat ruke.*

APLIKACIJE I VIŠE
POVEŽITE SVOJ SVIJET
APLIKACIJE I VIŠE
KARTE
BUDITE U TOKU
KARTE
INFORMACIJE O SAOBRAĆAJU U STVARNOM VREMENU
STIGNITE NA VRIJEME
INFORMACIJE O SAOBRAĆAJU U STVARNOM VREMENU
APPLE CARPLAY®

Netko vas očekuje? Negdje morate biti? Samo upitajte Siri®. Sustav CarPlay™ uključuje uslugu Siri® za glasovno upravljanje i omogućuje vam pristup svim vašim kontaktima, omiljenim aplikacijama za slanje poruka, aplikaciji iTunes® i muzici u aplikaciji Apple Music®, kartama Apple Maps itd., sve u vašem Nissanu JUKE.
Samo priključite svoj kompatibilni iPhone® i spremni ste.*

APPLE CARPLAY®
ANDROID AUTO™

Znajte kamo idete i kada. JUKE i Google Maps™ pomažu vam da nađete put do svojeg sljedećeg sastanka, a Google Assistant pazi da pratite svoj raspored. Odaberite pjesmu, promijenite odredište ili odgovorite na poruku bez odmicanja ruku s upravljača s pomoću stotina glasovnih naredbi.*

ANDROID AUTO™
GOOGLE HOME

Ne možete se sjetiti jeste li zaključali vrata? Samo upitajte Google Home. Vaš će vam JUKE odgovoriti, a zatim možete zaključati ili otključati vrata, sve glasovnom naredbom. Brojne su mogućnosti – od slanja adrese u navigacijski sistem do izvršavanja dijagnostičkog pregleda vozila. *

mosaic triple
mosaic triple

NAPREDNI EKRAN DRIVE ASSIST

Ostanite usredotočeni na ono najvažnije: vožnju. Od navigacije u stvarnom vremenu do upozorenja, čak i ako automobil osjeti da vam je potreban odmor, sve se pojavljuje na ekranu boji Nissana JUKE, vodeći računa o tome da ne pomičete pogled s ceste na predugo.

BLUETOOTH AUDIOVEZA

JUKE vam prepušta potpunu kontrolu nad glazbom i podcastovima. Na instrumentnoj ploči mogu se prikazivati imena izvođača, naslovi pjesama i još više sadržaja.

Povezanost
PRIKAZ BROJA POZIVATELJA

Još je jednostavnije pozivati kontakte s telefona povezanog Bluetoothom i primati pozive, bez predugog pomicanja pogleda s ceste.

Povezanost
NAVIGACIJA U STVARNOM VREMENU

Nissan JUKE može vam pomoći da do svojeg odredišta dođete brže i jednostavnije jer vam svaki sljedeći korak pokazuje ravno pred vašim očima.

Povezanost
Učinkovit
POTROŠNJA GORIVA

Pratite kako nevjerojatno učinkovit motor i elegantne aerodinamičke značajke Nissana JUKE dovode do dojmljivo štedljive vožnje.

Učinkovit
PUTNO RAČUNALO

Sve što morate znati – trenutačna potrošnja, trajanje vožnje, udaljenost koja se može prijeći s preostalim gorivom – vaš vas JUKE može čak i naučiti kako postati štedljiviji vozač. 

Učinkovit
OTPOR UPRAVLJAČA

Pratite prilagodljivu kontrolu upravljača Nissana JUKE i podesite ga kako želite.

Siguran
POMOĆ U VOŽNJI

Ovdje se prikazuju upozorenja koja šalju napredni sigurnosni sistemi kao što su nadzor mrtvog kuta, sistem za održavanje vozila u prometnom traku i sustav kočenja u nuždi.

Siguran
TLAK U GUMAMA

Očitajte tlak u gumama i dobijte upozorenje kad je prenizak.

Siguran
KOMPAS

Bolji od onoga na vašem privjesku za ključeve. Mjeri magnetsko polje Zemlje i pokazuje u kojem se smjeru kreće vozilo.