HIBRIDNI COUPÉ-CROSSOVER

NOVI NISSAN JUKE – NISSANOVA INTELIGENTNA MOBILNOST

Sustav Nissanove inteligentne mobilnosti zauvijek mijenja način na koji se krećete s pomoću tehnologije, čineći da se pritom osjećate sigurnije, uzbuđenije i povezanije. Bit ćete svjesniji svoje okoline i pomoći će vam u vožnji kad vam to bude potrebno. Sve postaje jednostavnije kad spojite svoj kompatibilni pametni telefon sa svojim Nissanom JUKE i svijetom oko sebe. To je budućnost vožnje koja je već sada dostupna svima.

UBRZAVA UMJESTO VAS
UBRZAVA UMJESTO VAS

i prilagođava brzinu kako bi održao sigurnosni razmak od vozila ispred.

KOČI UMJESTO VAS
KOČI UMJESTO VAS

u velikim prometnim gužvama, a zatim ubrzava i prati kolonu.

UPRAVLJA UMJESTO VAS
UPRAVLJA UMJESTO VAS

Približite li se previše rubu traka, sigurno će vas vratiti njegovu sredinu.

image section

POMOĆ, ONDA KADA VAM JE POTREBNA

NA SCENU STUPAJU SISTEM POMOĆI U VOŽNJI

Samo ste čovjek – dobro je imati pomoćnika kad se dogodi nešto nepredviđeno. Novi Nissan JUKE nudi vam pregršt značajki Nissanove inteligentne mobilnosti koje vam mogu pomoći da ne upadnete u nevolju.

SISTEM ZA ODRŽAVANJE VOZILA U PROMETNOM TRAKU
SISTEM ZA ODRŽAVANJE VOZILA U PROMETNOM TRAKU

Ostanite u svojem traku. Ako su oznake prometnog traka jasno vidljive, sustav za održavanje vozila u prometnom traku prepoznat će napuštanje voznog traka te može prikočiti kako bi vas bez naglih pokreta vratio u putanju.

NADZOR MRTVOG KUTA
NADZOR MRTVOG KUTA

Novi Nissan JUKE s pomoću nadzora mrtvog kuta motri mrtvi kut automobila i upozorava vas ako u njemu prepozna vozilo. Ako ne reagirate na to upozorenje, sistem za nadzor mrtvog kuta može lagano prikočiti kako bi vaš JUKE vratio u trak.

OTKRIJTE VIŠE POJEDINOSTI O NOVOM NISSANU JUKE

VIDITE I OSJETITE VIŠE OKO SEBE

TEHNOLOGIJE KOJE PRATE POZORNOST VOZAČA

Recimo da vam se vozilo prikrade ili je u mrtvom kutu ili da kolica za kupovinu iskoče niotkuda. Novi Nissan JUKE svojim značajkama može uočiti kretanje oko vozila, bez obzira na to je li ono parkirano ili u pokretu.

UPOZORENJE NA NADOLAZEĆI PROMET STRAGA
UPOZORENJE NA NADOLAZEĆI PROMET STRAGA

Bez straha od parkiranja. Kad napuštate parkirno mjesto sistem upozorenja na nadolazeći promet straga nadzire stražnji kraj vašeg Nissana JUKE i može vas upozoriti na vozila koja vam se približavaju s bilo koje strane.

INTELIGENTNI SISTEM UPOZORENJA NA FRONTALNI SUDAR
INTELIGENTNI SISTEM UPOZORENJA NA FRONTALNI SUDAR

Inteligentni sustav upozorenja na frontalni sudar promatra stanje prometa do dva automobila ispred vas i ako otkrije naglo usporavanje upozorava vas da i vi usporite.

TEHNOLOGIJA KOJA OBRAĆA PAŽNJU NA DETALJE

UGLAĐENA, SAVJESNA I OPREZNA – BOLJA VOŽNJA ZA SVE

Novi Nissan JUKE pomaže vam paziti na male stvari. JUKE brine za vas i za druge vozače oko vas trenutačnim obaranjem dugih svjetala pred nadolazećim prometom, očitavanjem ograničenja brzine, čak i upozoravanjem na to da vam je potreban odmor od vožnje.

AUTOMATSKO UKLJUČIVANJE DUGIH SVJETALA

Automatsko uključivanje dugih svjetala poboljšava vidljivost noću bez zasljepljivanja drugih vozača. Automatski obara duga svjetla kad prepozna vozilo ispred vas i ponovno ih uključuje kad su vam potrebna.

AUTOMATSKO UKLJUČIVANJE DUGIH SVJETALA
PREPOZNAVANJE SAOBRAĆAJNIH ZNAKOVA

Sustav za prepoznavanje saobraćajnih znakova upozorava vas na važeća ograničenja brzine.

PREPOZNAVANJE SAOBRAĆAJNIH ZNAKOVA
INTELIGENTNI NADZOR UMORA VOZAČA

Vrijeme je za pauzu? Otkrije li sistem inteligentnog nadzora umora vozača znakove iscrpljenosti i potrebu za odmorom od vožnje, obavijestit će vas zvukom upozorenja i simbolom šalice kave na vašem zaslonu.

INTELIGENTNI NADZOR UMORA VOZAČA

VOZITE KAO PROFESIONALAC

TEHNOLGIJE ZA DINAMIČNU VOŽNJU VLADAJU NERAVNINAMA I ZAVOJIMA

INTELIGENTNI NADZOR PUTANJE
INTELIGENTNI NADZOR PUTANJE

Zalijepite se za zavoj i uživajte u vrhunskim voznim osobinama. Inteligentni nadzor putanje prati situaciju i, prema potrebi, koči pojedinačne kotače kako biste glatko prošli zavoj.

INTELIGENTNI NADZOR UDOBNOSTI U VOŽNJI
INTELIGENTNI NADZOR UDOBNOSTI U VOŽNJI

Rupa? Koja rupa? Inteligentni nadzor udobnosti automatski koči automobil i prilagođava okretni moment motora kako bi vožnju učinio udobnijom i učinio neravnine neprimjetnima.

SISTEM ZA POMOĆ PRI KRETANJU NA UZBRDICI
SISTEM ZA POMOĆ PRI KRETANJU NA UZBRDICI

Sistem za pomoć pri kretanju na uzbrdici sprječava kretanje unazad kad ste na strmoj uzbrdici. Održava pritisak na kočnici nekoliko sekundi kako biste imali dovoljno vremena za pomicanje stopala s papučice kočnice na gas.