INDIVIDUALNO UŽIVANJE U MUZICI

BOSE® PERSONAL® – PRILAGODITE SVOJ ZVUK

Možete birati svoju omiljenu muziku– zašto ne biste mogli prilagoditi i njezin zvuk? Uz Micrin audiosistem Bose® Personal® možete. Zvučnici ugrađeni u vozačev naslon za glavu su poput slušalica za vožnju. Želite je podijeliti s drugima? Napravite pozornicu koja će automobil okružiti zvukom. Vaša omiljena muzika nikad nije zvučala bolje.

360° AUDIOSUSTAV BOSE®
RAZLIKA KOJA SE ČUJE

PRILAGOĐENO VAMA

Sami u automobilu? Ova postavka sve podređuje vama i pušta zvuk izravno u vozačev naslon za glavu kako biste mogli uživati u koncertu samo za vas.

POZORNICA ZA DVOJE

Ova postavka proširuje prostorni dojam zvuka za dublji i bogatiji doživljaj slušanja.

POTPUNO URANJANJE U ZVUK

Podignite svoje putovanje na višu razinu zahvaljujući inovativnom audiosustavu koji stvara jedinstveno okruženje zvuka, kako bi svi putnici mogli uživati u glazbi.

OSTANITE U KONTAKTU

MULTIMEDIJSKI SISTEM

To je vaš svijet, vaš grad, vaši prijatelji. S Micrinom naprednom tehnologijom uvijek ste u toku.

PRILAGODLJIVOST

Od sistema Display Audio s funkcijama Apple CarPlay® i Android Auto® do multimedijskog sistema NissanConnect, odaberite onaj koji vam najbolje odgovara.

USB

Slušajte omiljenu muziku dok punite svoj USB uređaj. Prostor za uređaj je osvijetljen kako biste ga lakše pronašli noću.

BLUETOOTH

Obavljajte pozive ili reproducirajte muziku bežično, a pritom ruke držite tamo gdje im je i mjesto – na upravljaču.

7-INČNI MULTI-TOUCH DODIRNI EKRAN

Jednostavan za čitanje, intuitivan za upotrebu, veliki 7-inčni dodirni ekran u boji omogućuje punu integraciju s vašim pametnim telefonom.

Nove tehnologije sistem NissanConnect

Zahvaljujući 7-inčnom dodirnom ekranu i Nissanovom audiosistemu te navigacijskom sistemu nove generacije povezivima s pametnim telefonom, povezivanju s pomoću Bluetootha te ugrađenim aplikacijama sve je jednostavnije, brže i praktičnije. Prilagodite raspored funkcija, odaberite prečace i widgete u skladu sa svojim željama i potrebama, a možete se koristiti i glasovnim naredbama.

 

TOM TOM PREMIUM USLUGE

Pošaljite odredište automobilu, planirajte rutu do omiljenih odredišta ili kontakata izravno s internetskog portala ili iz TomTom® aplikacije Door-to-Door Navigation. Isplanirajte putovanje na mobilnom uređaju, internetskom portalu ili ugrađenom navigacijskom sistemu uz pomoć usluge Premium Traffic Data koja vam predlaže najbolje rute na temelju podataka o prometu u stvarnom vremenu. Budite u toku s najnovijim inačicama softvera i karata zahvaljujući ažuriranjima putem interneta kojem možete pristupiti povezivanjem pametnog telefona ili spajanjem na vanjski Wi-Fi hotspot.

*Preuzmite aplikaciju Door-to-Door Navigation na pametni telefon i pristupajte svim kartama putem dodirnog ekrana NissanConnect nove generacije.
APPLE CARPLAY® I ANDROID AUTO®

Apple Carplay®* i Android Auto®*, dostupni sa sistemom Display Audio sa 7-inčnim dodirnim ekranom, nude pametniji i sigurniji način upotrebe vašeg pametnog telefona. Priključite ih za prikaz navigacije do odredišta, pozivanje, slanje i primanje poruka te pristup omiljenoj glazbi i aplikacijama, a da pritom ne odvraćate pogled s ceste.

 

*Funkcije Apple CarPlay® i Android Auto® mogu se pokrenuti samo kad je pametni telefon spojen putem USB kabela.

VAŽNE INFORMACIJE DOSTUPNE VEĆ NA PRVI POGLED

NISSANOV NAPREDNI DRIVE ASSIST EKRAN***

Micrin 5-inčni ekran visoke rezolucijeu boji lako se čita i prikazuje upute navigacijskog sistema u stvarnom vremenu, upute sistema za pomoć u vožnji, potrošnju goriva, podatke o pjesmi koja trenutačno svira ili o pozivu u sredini instrumentne ploče.

OPUSTITE SE I UŽIVAJTE U VOŽNJI

UDOBNOST I PRAKTIČNOST NA VAŠOJ STRANI

AUTOMATSKI KLIMA-UREĐAJ

Micrin automatski klima-uređaj prilagođava temperaturu kako biste u svakom trenutku ostali hladne glave i uživali u potpunoj udobnosti. 

ULAZAK U AUTOMOBIL BEZ KLJUČA 

Nissanov inteligentni ključ omogućuje otključavanje ili zaključavanje vaše Micre bez vađenja ključa iz džepa ili torbe. 

START & STOP SISTEM

Zahvaljujući Nissanovom sistemu Start & Stop, Nissan Micra ne troši gorivo dok ste zaustavljeni na semaforu ili u gužvi. Motor prestaje raditi sve dok ne pritisnete papučicu kvačila, što vam omogućuje da krenete u trenutku

ERGONOMSKA SJEDALA KOJA NE UMARAJU 

Velika putovanja ili svakodnevna vožnja; ova sjedala za čiji su dizajn Nissanovi inženjeri nadahnuće pronašli u astronautima, smanjuju pritisak na leđa i nude nenadmašnu razinu udobnosti. 

DIZAJN U SLUŽBI TIHE VOŽNJE 

Micra omogućuje uživanje u tihoj vožnji zahvaljujući akustičkom vjetrobranskom staklu, debeloj izolaciji i brtvama vrata.

MALI AUTOMOBIL S PUNO PROSTORA I FLEKSIBILNOSTI

PRILAGODLJIV PRTLJAŽNIK I PRETINCI OSLOBAĐAJU PROSTOR ZA SVE VAŠE POTREBE

U Nissan Micri pronaći ćete mjesto za prtljagu svih vrsta i veličina. Preklopite stražnja sjedala kako biste povećali obujam prtljažnika ili preklopite samo jedno stražnje sjedalo i suvozačevo sjedalo za utovar duljih predmeta.

SVA SJEDALA PODIGNUTA
SVA SJEDALA PODIGNUTA
SVA SJEDALA SPUŠTENA
SVA SJEDALA SPUŠTENA
OMJER PREKLAPANJA 60:40
OMJER PREKLAPANJA 60:40

DRŽAČ ČAŠA 

Ekipa se želi zaustaviti i uzeti kavu. S držačem za više čaša u središnjoj konzoli, to nije problem.

PRETINAC ZA RUKAVICE

Sve svoje papire, punjače i druge osobne predmete možete držati na jednom mjestu. U pretinac za rukavice obujma 10 l stane i dvolitrena boca!

NOSAČ I PUNJAČ TELEFONA

Svoj telefon možete držati u posebnom držaču za telefon. On je opremljen i USB priključkom, 12-V električnom utičnicom i praktičnim ambijentalnim osvjetljenjem.

UVIJEK PAZI NA VAS

NAPREDNI SIGURNOSNI SISTEMI

Nissan se ponosi sveobuhvatnim pristupom sigurnosti koji nas vodi pri konstrukciji i razvoju svih naših vozila.

ZASLON SUSTAVA ZA NADZOR TLAKA U GUMAMA

Sistemza nadzor tlaka u gumama neprestano prati vaše gume i upozorava vas ako se trebate zaustaviti da ih napumpate.

ISOFIX PRIKLJUČAK

Pristupačne tačke za pričvršćivanje ISOFIX olakšavaju dodavanje ili uklanjanje dječje sjedalice bez izvijanja u neprirodne položaje.

6 ZRAČNIH JASTUKA

Micra vas čuva s pomoću šest zračnih jastuka, upozorenjima na neprivezani sigurnosni pojas i prilagođavanjem sigurnosnog pojasa po visini na prednjim i stražnjim sjedalima.

UPRAVLJAČ S RAVNIM DONJIM DIJELOM

Upravljač s ravnim donjim dijelom izgleda sportski, ali i vibrira ako osjeti da izlazite iz svojeg voznog traka.

*Povezivanje sa sustavom CarPlay moguće je samo s pomoću USB-kabela. CarPlay je funkcija koju pruža društvo Apple Inc. i možda nije podržana na vašoj lokaciji. Posjetite stranicu www.apple.com kako biste provjerili njezinu dostupnost u svojoj zemlji. **Trajanje besplatnog opcijskog paketa NissanConnect je dvije godine. Izbornik uređaja NissanConnect i glasovno navođenje nisu dostupni na hrvatskom jeziku. Podržava sljedeće jezike: engleski, francuski, njemački, talijanski, španjolski, nizozemski, portugalski, turski, ruski, ukrajinski, danski, švedski, finski, poljski, slovački, češki, madžarski, grčki. Provjerite Pravne obavijesti i zaštita privatnosti.

***Informacije na Nissan obavijesnom ekranu nisu dostupne na hrvatskom jeziku.