PULSAR
  • / PRATITE NA

NOVI NISSAN PULSAR

KARAKTERISTIKE UNUTRAŠNJOSTI

PROSTRANA UNUTRAŠNJOST

NAJVIŠE PROSTORA ZA NOGE NA STRAŽNJOJ KLUPI U KLASI ZA POTPUNU UDOBNOST U VAŠEM NOVOM NISSANU PULSAR

Uđite u vaš novi Nissan Pulsar i otkrijte svijet udobnosti. Izuzetna prostranost vama i vašim putnicima osigurava mnogo prostora za opuštanje. S najvećim prostorom za koljena od 692 mm, putnici na stražnjoj klupi ovog udobnog obiteljskog kompakta mogu uživati i u najdužim putovanjima. Dodajte tome i izuzetno udobna sjedišta, prozračnu unutrašnjost s mnogo svjetla te dvozonski klima-uređaj kojim temperaturu možete prilagoditi svojim željama i dobit ćete ugodnu atmosferu koja odgovara vašem životnom stilu i putovanjima.

TEHNOLOGIJE

POTPUNA KONTROLA I POVEZIVOST NADOHVAT RUKE

Od sigurnosti do komunikacije, vaš novi Nissan Pulsar obiluje inovacijama koje vas povezuju na cesti i s cestom. Vozite se svakim gradom kao da ste kod kuće, parkirajte se lako, slušajte svoje omiljene pjesme i vaša će vožnja zahvaljujući inovativnoj tehnologiji NissanConnect postati efikasna i ugodnija. Pogledajte sve informacije i podatke o svojoj vožnji na ekranu sistema Drive-Assist za potpunu informisanost na prvi pogled. A zahvaljujući sistemu pametnog ključa više ne morate vaditi ključ iz džepa: vaš Nissan Pulsar prepoznat će ga automatski. Mi smo vam dali oruđe da ostanete na cesti, vi se samo trebate fokusirati na uživanje u vožnji.

PRILAGODLJIV PROSTOR STRAGA

Nissan Pulsar prtljažnik

PODIJELITE, PREKLOPITE I STAVITE SVE ŠTO TREBATE

Prostrana unutrašnjost i udobnost ne moraju se ostvariti na štetu prtljažnika, vaš novi Nissan Pulsar ima zapreminu prtljažnika od 385 litara. Trebate prevesti dugačke predmete? Zahvaljujući klupi djeljivoj u omjeru 60/40, naslon sjedišta možete preklopiti kako biste dobili što veću zapreminu. A ako je teret uistinu glomazan, možete preklopiti cijelu stražnju klupu kako biste dobili najveću zapreminu prtljažnika u klasi od 1395 litara. Usto, uz pregršt prostora za odlaganje sitnica, u svakom ćete trenutku biti dobro organizovani.

UNUTRAŠNJE DIMENZIJE NOVOG NISSAN PULSARA

5Broj sjedišta -Krovna nosivost
46Zapremina spremnika goriva Prednja površina (m2)
Broj sjedišta 5
Krovna nosivost -
Zapremina spremnika goriva 46
Prednja površina (m2)
Prtljažnik - dužina (mm) 816 (nepomična stražnja klupa),
1611 (preklopiva stražnja klupa)
Prtljažnik - širina (mm) 1381
Prtljažnik - visina do krova (mm) 894
Prtljažnik - nosivost (VDA, L)

KonfiguratorCjenovnikKoncesionari
Testna vožnja
Budite u toku
NA VRH

RECI DRUGIMA O NAMA!

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA