PULSAR
  • / PRATITE NA
Glavna obilježja

NOVI AUTOMOBIL. NOVO ISKUSTVO

Predstavljamo potpuno novi Nissan Pulsar

Prikazane slike samo su ilustracija. U određenim su primjerima prikazana vozila sa specifikacijama nedostupnim u BiH i ne prikazuju određeni model, opremu ili ponudu. Prikazana obilježja mogu biti nedostupna ili ograničena na određene pakete opreme.

NOVI AUTOMOBIL. NOVO ISKUSTVO

Uglađen dizajn, efikasni i snažni motori, pametna tehnologija: otkrijte inovacije novog Nissana Pulsar i uživajte u još više sigurnosti i udobnosti na cesti.

SAVREMENA ELEGANCIJA U POKRETU

DIZAJN KOJI PLIJENI POGLEDE

DIZAJN KOJI PLIJENI POGLEDE

Robustan i sportski dizajn zaslužan je za pametnu i aerodinamičnu vožnju. Dinamičan stav dodatno ističu atletska robusnost i energični detalji od prednje maske do stražnjih svjetala. Zahvaljujući upečatljivim LED svjetlima nećete proći nezapaženo.

PROSTOR ZA OPUŠTANJE

IZUZETNA PROSTRANOST I UDOBNOST GDJE SE GOD UPUTILI

IZUZETNA PROSTRANOST I UDOBNOST GDJE SE GOD UPUTILI

Vaš novi Nissan Pulsar opremljen je svime što vam treba za opušteno i praktično putovanje. Zahvaljujući najvećem prostoru za noge straga u klasi i domišljatom rasporedu unutrašnjosti, novi Pulsar vašim putnicima nudi izuzetnu prostranost bez štetnih posljedica po zapreminu prtljažnika.

PERFORMANSE I UČINKOVITOST

TEHNOLOGIJA MOTORA ZA NAJBOLJE PERFORMANSE

TEHNOLOGIJA MOTORA ZA NAJBOLJE PERFORMANSE

U Nissanu vam želimo ponuditi nenadmašnu efikasnost bez negativnih posljedica na užitak u vožnji. Zato smo razvili tehnologiju koja nudi najbolje od oba svijeta. Izuzetna efikasnost motora postignuta je kroz manje emisije, bez negativnih posljedica na performanse, a smanjenje zapremine dodatno poboljšava štedljivost.

PAMETNA VOŽNJA GRADSKIM ULICAMA

Od parking mjesta do prepreka, vašem Nissan Pulsaru ništa ne može promaknuti, a pobrinut će se da ništa ne promakne ni vama. Nissan nudi široki raspon opreme koja vas upozorava i štiti od prepreka kako biste bili zaštićeni bez obzira na sve. Od sistema za kočenje u nuždi, kontrole mrtvog ugla do upozorenja na izlazak iz sabraćajne trake. Opremljen kamerama i praktičnim ekranom, on je vaš dodatni par očiju.

PRIMAJTE NAJSVJEŽIJE VIJESTI!


KonfiguratorCjenovnikKoncesionari
Testna vožnja
Budite u toku
NA VRH

RECI DRUGIMA O NAMA!

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA