X-TRAIL
  • / PRATITE NA

KAD ELEGANCIJA SUSREĆE ROBUSNOST

SAVRŠENA RAVNOTEŽA IZMEĐU CROSSOVERA I SUV-a

Nema više kompromisa! Kombinacija elegantnog urbanog dizajna i čvrstoće terenca, novi Nissan X-trail je i dinamičan i elegantan. Od izraženih linija do glatkih oblina, osmišljen je da biste iz vaših pustolovina izvukli najviše, a da to bude sa stilom: saputnici se mogu diviti pogledu kroz panoramski motorizirani krov. Uživajte u izvrsnoj vidljivosti: zasigurno nećete ništa propustiti, a oni koji budu prolazili uz vas sigurno će vas primijetiti.

DORAĐEN ZA IZVANREDAN IZGLED

Savršeno uravnotežena karoserija Nissana X-Trail ima visoko kvalitetna obilježja: uz njegove uglađene aerodinamične linije, uživajte u udobnosti i povećanoj vidljivosti SUV-a zahvaljujući visokoj bočnoj liniji i velikoj udaljenosti od tla. S kromiranim detaljima i nosačima na krovu uz robusnost ćete dobiti i eleganciju. Samo dodajte prednja i stražnja svjetla u obliku bumeranga, LED prednja svjetla i 19-inčne točkove od lake slitine: to je karakterističan izgled novog X-Traila.

TEHNOLOGIJA KOJA VAS ČUVA

KONTROLA JE VIŠE OD STANJA SVIJESTI

All Mode 4x4-i novog Nissana X-Trail osigurava savršeno prianjanje i vozna obilježja u svim uslovima. Izaberite položaje 2WD, AUTO ili LOCK da optimizirate kontrolu vožnje u skladu s uslovima na cesti te s pomoći za kretanje na uzbrdici (Hill Start Assist) izbjegnite neugodne polaske uzbrdo. Automatsko upravljanje dugim svjetlima (High Beam Assist) namješta najduži mogući snop svjetlosti u datim okolnostima kako bi vam omogućio najbolju vidljivost. A s kotrolom pritiska u gumama sigurni ste da uvijek imate najoptimalniji pritisak. Udobnost, kontrola, sigurnost: pokrili smo sve.

ZAŠTITA U VOŽNJI

Nissan X-Trail  pun je inovacija koje vas štite tokom vožnje. Od upozorenja da napuštate saobraćajnu traku do upozorenja na mrtvi ugao za objekte koji su ponekad izvan vidokruga, X-Trail se prilagođava vašoj okolini i predviđa nepredvidivo. Otkrivanje predmeta koji se kreću i poboljšana pomoć pri kočenju omogućuju vam da reagujete i zaustavite se u tren oka. Ne trebate se brinuti ni o čemu što vam dolazi u susret: naše su tehnologije ovdje da paze na vas.

VANJSKE DIMENZIJE

27054640
1710/17151820/1830
Visina 1710/1715
Dužina 4640
Širina 1820/1830
Masa vozila (kg) 1500 - 1610
Međuosovinski razmak 2705
Broj vrata 5

KonfiguratorTehničke specifikacijeCjenovnikKoncesionari
Testna vožnja
Budite u toku
NA VRH

RECI DRUGIMA O NAMA!

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA