X-TRAIL
  • / PRATITE NA

UDOBNOST DOMA NA TOČKOVIMA

INTERIJER KOJI SE POMIČE I ŠIROKO OTVARA

Bilo da je riječ o dva pomoćna sjedišta straga ili fleksibilnim odjeljcima s razdvojenim dijelovima za utovar suhog i mokrog tereta, vaš novi Nissan X-Trail uvijek ima prostora za sve. U iznenađujuće velik i fleksibilan prtljažni prostor stane do 75 kg tereta: jednim jednostavnim potezom može se podijeliti na gornji i donji odjeljak, a kad se sjedišta sklope, dobivate potpuno ravnu utovarnu površinu za glomazne predmete. U vašem X-Trailu prilagodljivost, baš kao i smisao za pustolovinu, nemaju premca.

LUKSUZ UDOBNOSTI

Nikad vam ne bismo dopustili da pođete u pustolovinu a da vam ne osiguramo maksimalnu udobnost. Nema potrebe da savijate vrat kako biste uživali u krajoliku: samo se opustite na vašem grijanom sjedištu inspirisanim bestežinskim stanjem i gledajte kroz panoramski stakleni krov. Čak se i vrata otvaraju pod uglom do 80° kako biste bez poteškoća mogli ući. Od visokokvalitetnih materijala do optimiziranog srednjeg ekrana, sve je gdje bi i trebalo biti, baš kao i vi.

U DODIRU SA SAVREMENOM PUSTOLOVINOM

Što god poželjeli, vaš novi Nissan X-Trail nudi vam mogućnosti da se odazovete zovu pustolovine. Od svakog zavoja do konačnog cilja, vaš vam ekran nudi najbolje upute da izbjegnete nepotrebno istraživanje. Baš kao i paralelno parkiranje: zahvaljujući panoramskom pogledu na vaš automobil na ekranu, složene manevre obavit ćete poput profesionalca. A gdje se god uputili, sistem NissanConnect osigurat će pristup vašim kontaktima, muzici i aplikacijama za pametne telefone ako vas stvarnost pozove natrag.

UNUTRAŠNJE DIMENZIJE

5/7Broj sjedišta
60 lZapremina spremnika goriva
Fiksna klupa (drugi red)Fiksna klupa (treći red)Preklopiva klupaOborena klupa
Fiksna klupa (drugi red)Fiksna klupa (treći red)Preklopiva klupaOborena klupa
Broj sjedišta 5/7
Zapremina spremnika goriva 60 l
Prtljažnik - dužina (mm) 935
Prtljažnik - širina (mm) 1142
Prtljažnik - nosivost (VDA, L) 550

KonfiguratorTehničke specifikacijeCjenovnikKoncesionari
Testna vožnja
Budite u toku
NA VRH

RECI DRUGIMA O NAMA!

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA