QASHQAI
  • / PRATITE NA
  • QASHQAI 360

QASHQAI 360°


Okrenite novu stranicu u potpuno novom Nissanu Qashqai 360°
S novim ukrasnim detaljima poput 18-inčnih aluminijskih naplataka dijamantne obrade,
krovnim nosačima satinirane srebrne boje i mnoštvom tehnologije,
Qashqai 360° vrhunski je gradski crossover.

JOŠ BOLJI, JOŠ UZBUDLJIVIJI

Uživajte u najboljem što vam novi Nissan Qashqai može ponuditi, od sistema NissanConnect do tehnologija koje čine Nissanov sistem zaštite Nissan Safety Shield, zahvaljujući kojima će vožnja gradom postati jednostavna, sigurna i, što je najvažnije, uzbudljiva.

NISSAN CONNECT

Najbolji sistem navigacije i multimedije za svako putovanje

Najbolji sistem navigacije i multimedije za svako putovanje

NissanConnect donosi brojne tehnologije i multimedijske sisteme, na primjer navigaciju s dinamičkim preusmjeravanjem, uputama za prestrojavanje i Googleovom uslugom Points of Interest koja će vam prikazati zanimljivosti koje vrijedi posjetiti. Bluetooth, digitalni radio i ažuriranja s društvenim medijima samo su neke od brojnih funkcija koje vam nudi sistem NissanConnect, a sve se prikazuju na 7-inčnom dodirnom ekranu, što će svaku vožnju gradom učiniti užitkom.

AROUND VIEW MONITOR

Više nema teškog parkiranja

Više nema teškog parkiranja

Budite svjesni svoje okoline uz panoramski pogled sistema Around View Monitor potpuno novog Nissana Qashqai. Kamere sprijeda, straga i na bočnim stranama automobila stvaraju panoramski prikaz za precizno parkiranje, a možete i odabrati prikaz prednjih ili stražnjih kamera što će vam omogućiti parkiranje i u najuža parkirna mjesta. Sve to potpuno novi Nissan Qashqai čini vrhunskim gradskim crossoverom.

NISSAN SAFETY SHIELD

Tehnologija koja vas čuva na cesti

Tehnologija koja vas čuva na cesti

S osam senzora postavljenih sa svih strana potpuno novog Nissana Qashqai sistem stalno prati vašu okolinu kako biste bili bezbrižni. Svaki će vas senzor zvučnim ili vizuelnim signalom upozoriti kad, na primjer, nehotice napustite saobraćajnu traku ili se previše približite vozilu ispred vas.

NISSANOV PAMETNI KLJUČ

Nespretnom traženju ključeva dani su odbrojani

Nespretnom traženju ključeva dani su odbrojani

Osmišljen da osigura izuzetnu praktičnost, Nissanov pametni ključ otvaranje i pokretanje vašeg Nissana Qashqai čini dječjom igrom. Svoj pametni ključ ne morate vaditi iz torbe ili džepa. Dovoljno je da ga imate sa sobom. Samo pritisnite dugme na ručici vratiju i otključajte svoj potpuno novi Nissan Qashqai.


KonfiguratorTehničke specifikacijeCjenovnikKoncesionari
Budite u toku
NA VRH

RECI DRUGIMA O NAMA!

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA