JUKE
  • / PRATITE NA

UZBUDLJIV CROSSOVERSKI DIZAJN

Sportski, uglađen dizajn za izgled gradskog crossovera.

Napuni energijom svoje putovanje prepoznatljivim crossoverskim dizajnom novog Nissana Juke. Njegov aerodinamičan izgled sa skrivenim ručicama stražnjih vrata i snažno zakrivljenim vjetrobranom izražavaju veću snagu i bolju efikasnost, a kao završni detalj tu su istaknuti veliki blatobrani, istovremeno robusni i sportski. Uživaj u dinamičnim linijama i vožnji automobilom koji plijeni poglede.

Uglađen i sportski crossoverski dizajn

NISSANOVE VRHUNSKE TEHNOLOGIJE

INOVACIJE KOJE PAZE NA CESTU

Novi Nissan Juke krcat je pametnim tehnologijama koje prate situaciju na cesti i čuvaju vas. LED svjetla s ksenonskom tehnologijom i LED stražnja svjetla istovremeno izražavaju stil i poboljšavaju vidljivost pa možete biti sigurni da ćete vidjeti i biti viđeni. Panoramski sistem Around View Monitor upotrebom visoko postavljenih kamera sprijeda, straga i na bokovima nudi pogled od 360° na vaš automobil i njegovu okolinu prilikom parkiranja i sporih manevara. A kako biste bili svjesniji zbivanja, tehnologije SafetyShield upozoravaju vas počnete li krivudati ili ako vam drugi automobil uđe u mrtvi ugao. Ne morate se brinuti hoće li vam nešto stati na put, vaš je Nissan Juke uistinu kao drugi par očiju.

PERSONALIZACIJA U NISSANOVOM DIZAJN STUDIJU

UČINITE JUKE UISTINU SVOJIM

Oblikujte i prilagodite novi Nissan Juke u nekoliko lakih koraka. Nissanov konfigurator i Nissanov dizajnerski studio omogućuju vam da odaberete motor, paket opreme i udahnete automobilu dašak svoje ličnosti našom opsežnom ponudom paketa za personalizaciju. Što god vam se sviđalo, novi Nissan Juke sigurno će odgovarati vašem životnom stilu.

VANJSKE DIMENZIJE

4135
15651765
Visina 1565
Dužina 4135
Širina 1765
Broj vrata 5

KonfiguratorTehničke specifikacijeTehničke specifikacije Juke Nismo RSCjenovnikKoncesionari
Testna vožnja
Budite u toku
NA VRH

RECI DRUGIMA O NAMA!

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA