JUKE
  • / PRATITE NA

SVESTRANA I SPORTSKA UNUTRAŠNJOST NISSANA JUKE

Vrhunska unutrašnjost crossovera lijepa i praktična kao i uvijek

Iskusite odvažan i luksuzan dizajn novog Nissana Juke. Sportski uređena unutrašnjost prostrana je i praktična, a raspored je optimiziran pa je udobnost putnika zagarantovana. Usto, novim dizajnom oslobođeno je 40 % više prostora u prtljažniku, koji se, kao i sjedišta, može prilagoditi kako biste u njega mogli staviti sve vrste tereta. Sprijeda možete uživati u sportskom kokpitu nadahnutom automobilizmom i sjedištima ukrašenim šavovima i detaljima koje možete personalizirati. Nemojte zaboraviti ni sitnice, kao što je upadljiva centralna konzola, koje zajedno donose vrhunsko iskustvo.

Dizajn unutrašnjosti novog Nissana Juke.

KONTROLA I POVEZANOST NADOHVAT RUKE S TEHNOLOGIJOM NISSANCONNECT

NAPREDNI SISTEM ZA NAJBOLJU POMOĆ U VOŽNJI

Naprednim sistemom NissanConnect putovanja obogatite mogućnostima povezivanja. Kombinacija navigacije, komunikacije i muzike na intuitivnom ekranu, osjetljivom na dodir,  dijagonale od 14,7 cm i sa zaštitom od odsjaja savršen su saputnik. Google Send-to-Car* omogućuje vam da dobijete tačne upute, na karti nađete zanimljiva mjesta i čak direktno s računara  svom Nissanu Juke pošaljete plan putovanja. Pratite informacije o stanju u saobraćaju i vijesti putem integrisanih aplikacija i budite u kontaktu cijeli dan telefonirajući slobodnih ruku ili putem Facebooka*. A uz pomoću Nissanovog dinamičkog sistema kontrole pristupajte podacima o vožnji, birajte način vožnje ili tačno podesite temperaturu unutrašnjosti, sve sa centralne konzole svog crossovera.

*trenutno nije dostupno

KROVNI PROZOR VELIKIH DIMENZIJA

Prostraniji i uzbudljiviji pogled na cestu

U novom Nissanu Juke isplati se pogledati prema gore. Jukeov velik krovni prozor ima mnogo širi otvor od uobičajenog krovnog prozora, pa donosi više svjetlosti i zaštite te osjećaj povezanosti s prirodom. Vidjeti zvijezde ili čak kapi kiše uistinu čini razliku. Nissan Juke daje i veći osjećaj prostranosti kako biste se osjećali još ugodnije i uživali u okolini kao nikada dosad.

UNUTRAŠNJOST AUTOMOBILA KOJA ODRAŽAVA VAŠ STIL

UREDITE JUKEOVU UNUTRAŠNJOST DODACIMA ZA PERSONALIZACIJU NISSANOVOG DIZAJNERSKOG STUDIJA

Bogata ponuda dodataka za personalizaciju omogućuje vam da novom Nissanu Juke dodate vlastiti stil.

Odaberite crnu, crvenu, bijelu ili žutu boju za elemente kao što su centralna konzola, okviri ventilacijskih otvora i umetci na sjedištima. Ma šta željeli, naći ćete sve što vam treba za vaš Nissan Juke iz snova.

UNUTRAŠNJE DIMENZIJE

5Broj sjedišta 75Krovna nosivost
46Zapremina spremnika goriva 2,31Prednja površina (m2)
Fiksna klupa
Fiksna klupa
Broj sjedišta 5
Krovna nosivost 75
Zapremina spremnika goriva 46
Prednja površina (m2) 2,31
Prtljažnik - dužina (mm) 675 (fiksna stražnja klupa),
1470 (klizna stražnja klupa u krajnjem prednjem položaju)
Prtljažnik - širina (mm) 1409
Prtljažnik - visina do krova (mm) 403
Prtljažnik - nosivost (VDA, L) 830

KonfiguratorTehničke specifikacijeTehničke specifikacije Juke Nismo RSCjenovnikKoncesionari
Testna vožnja
Budite u toku
NA VRH

RECI DRUGIMA O NAMA!

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA