JUKE
  • / PRATITE NA

POTPUNO NOVI JUKE RS

Potpuno novi Juke Nismo RS rezultat je naše ljubavi prema vožnji. Ta verzija Nissana Juke vrhunskih performansi spaja impresivnu snagu i kontrolu s dizajnom inspirisanim godinama iskustva u utrkivanju. To nije samo automobil visokih performansi, to je NISMO kojim Nissan uzbuđenja sa staze donosi na cestu.

S TRKAĆE STAZE NA CESTU

Jer užitak utrkivanja ne mora ostati na trkaćoj stazi

Potpuno novi Juke NISMO RS vrhunski je Nissanov crossover visokih performansi, rezultat desetljeća iskustava stečenih na trkaćim stazama. Konstruisan u skladu s najvišim standardima, testiran u zračnom tunelu i nadahnut automobilizmom, performanse su glavno obilježje Jukea Nismo RS. To se i vidi. Bilo da je riječ o sportskom dizajnu, 1,6-litrenom turbomotoru s direktnim ubrizgavanjem (DIG-T 218) ili impresicnom povećanju aerodinamičkog potiska od 37 %, ništa nije prepušteno slučaju.

02_782x480_Alloy_wheels.jpg
03_782x480_Front_Spoiler.jpg
04_782x480_Rearview.jpg
05_782x480_Sideview.jpg
06_782x480_NS_Badge.jpg

DIZAJN GOVORI SVE

Sportska, ekskluzivna unutrašnjost stavlja vas u centar vozačkog uzbuđenja

Uđite u Juke NISMO RS i iskusite vrhunski dizajn, udobnost i stil te nenadmašne performanse na cesti. S Recarovim sportskim prednjim sjedištima i upravljačem presvučenim kombinacijom alkantare i kože gdje god se nalazili osjećat ćete se kao da ste na stazi.

DIZAJN VANJSKOG IZGLEDA U SKLADU S ONIM ŠTO SE NALAZI ISPOD POKLOPCA MOTORA

Performanse se ne nalaze samo ispod poklopca motora. Svaki je dio Jukea NISMO RS pažljivo konstruisan kako bi izgledao odlično, ali i ostvario aerodinamičke vrijednosti koje pripadaju trkaćim automobilima. S preoblikovanim bočnim pragovima, prednjim spojlerom i usisnikom zraka, uvijek ćete se voziti linijom manjeg otpora. A u kombinaciji s upečatljivim prednjim svjetlima i crvenim ukrasnim trakama, Nissan uzbuđenja sa staze donosi na cestu.

VISOKE PERFORMANSE

JUKE NISMO RS konstruisan je da vam se svidi, razvije impresivnu snagu i osigura nenadmašnu kontrolu

Juke NISMO RS ima snagu kojom dominira i kontrolu kojom će vas se impresirati. Zato, volite li vožnju, pripremite se na ispunjenje svih vaših želja. S benzinskim turbomotorom s direktnim ubrizgavanjem (DIG-T 218) zapremine 1,6 litara, 6-brzinskim ručnim mjenjačem kratkih prenosnih omjera, blokirajućim diferencijalom ili mjenjačem Xtronic s komandama na upravljaču možete uživati u snazi koja će svako putovanje učiniti vrhunskim.

NOVI JUKE NISMO RS

UHVATITE SE ZA CESTU KAO ZA TRKAĆU STAZU

ZAUZDAJTE SNAGU NISSANA JUKE RS VRHUNSKOM UPRAVLJIVOŠĆU I PRIANJANJEM

ZAUZDAJTE SNAGU NISSANA JUKE RS VRHUNSKOM UPRAVLJIVOŠĆU I PRIANJANJEM

Nissan Juke NISMO RS bogato je opremljen vrhunskom tehnologijom i ukrasnim elementima koji će olakšati vožnju. Poboljšanim ovjesom i električnim servoupravljačem, ojačanom karoserijom, krućom šasijom i boljim kočnicama, nad svojim ćete automobilom imati bolju kontrolu nego ikad dosad, u čemu će vam dodatno pomoći 18x7-inčni aluminijski naplatci s deset krakova. Kad kažemo da je to NIssanov crossover vrhunskih performansi, to zaista mislimo.


KonfiguratorTehničke specifikacijeTehničke specifikacije Juke Nismo RSCjenovnikKoncesionari
Testna vožnja
Budite u toku
NA VRH

RECI DRUGIMA O NAMA!

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA