NOVA NAVARA
  • / PRATITE NA

PICK-UP NA KOJI SE MOŽETE OSLONITI
U SVAKOM POGLEDU

OTKRIJTE VANJSKI IZGLED NOVE NISSAN NAVARE

NOVA NISSAN NAVARA - VANSKI IZGLED

SPREMAN NA SVE

Ljestvasta šasija zatvorenog profila nove Nissana Navare čini je pouzdanijom u usporedbi sa šasijom otvorenog profila kakva se nalazi u nekim drugim pick-upovima. Zahvaljujući stražnjem ovjesu s pet spona uživat ćete u udobnijoj vožnji i okretnijim voznim karakteristikama.

EKSTREMNI USLOVI, EKSTREMNI TERENI

Nissan Navara spreman je na sve. Zahvaljujući tome što ima tri načina rada pogona - 4WD High za vožnju nezahtjevnim terenima, 4WD Low za zahtjevniju terensku vožnju po pijesku, snijegu ili dubokom blatu te 2WD za vožnju asfaltom - u ovom snažnom pick-upu osjećat ćete se nepobjedivo. Osim toga, tu su i sistemi za pomoć pri kretanju na uzbrdici te za kontrolu brzine na nizbrdici koji vožnju Nissanom Navara čine još jednostavnijom.

GOSPODAR TERETA

Potpuno nova Nissan Navara osmišljena je da se uhvati u koštac s najtežim poslovima, teretom težim od jedne tone i vučom prikolica mase čak 3,5 tona. Lakši stražnji poklopac pojednostavnjuje utovar i istovar tereta. I privezivanje vašeg tereta jednostavnije je zahvaljujući Nissanovom revolucionarnom sistemu privezivanja C-kanalima. Pokretne kopče mogu se osigurati u bilo kojem položaju u posebnim vodilicama koje se nalaze na tri strane sanduka, zahvaljujući čemu možete privezati bilo koji teret, nezavisno od oblika i veličine.

VANJSKE DIMENZIJE NOVE NISSAN NAVARE

31505225
17802075
Visina (mm) 1780
Dužina (mm) 5225
Širina (mm) 2075
Najveća ukupna masa vozila (kg) 3010
Međuosovinski razmak (mm) 3150

VIŠE O NOVOJ NISSAN NAVARI


KonfiguratorCjenovnikKoncesionari
Budite u toku
NA VRH

RECI DRUGIMA O NAMA!

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA