NOVA NAVARA
  • / PRATITE NA

NOVA NISSAN NAVARA

Upoznajte unutrašnjost nove Nissan Navare

SNAŽAN IZVANA, PRAKTIČAN IZNUTRA

SPREMITE. ZAKLJUČAJTE. ODUŠEVITE SE

Pažljivo osmišljena prilagodljiva unutrašnjost koja se odlikuje brojnim pametnim rješenjima za odlaganje praktična je i za rad i za zabavu. Svoje stvari možete odložiti ispod stražnje klupe, u džepovima vrata, u velikom pretincu za rukavice te u centralnoj konzoli. Žedni? Držače za čaše pronaći ćete između prednjih sjedišta, pa čak i u džepovima prednjih ili stražnjih vrata.

SMJESTITE SE I SPREMITE ZA POLIJETANJE

Potpuno nova Nissan Navara nudi izuzetnu razinu prostranosti i udobnosti, gdje god sjedili. Prednja sjedišta s podrškom za kralježnicu nadahnuta sjedištima razvijenim za astronaute drže tijelo u neutralnom položaju i potiču cirkulaciju kako bi duže vožnje bile mnogo udobnije. Automatski dvozonski klima-uređaj omogućuje odvojeno prilagođavanje temperature za vas i vaše putnike.

PREUZMITE STVARI U SVOJE RUKE

Unutrašnjost potpuno nove Nissan Navare prepuna je inovativne tehnologije* preuzete iz Nissanove palete crossovera, predvodnika svojih segmenata. Nissan Intelligent Key s pokretanjem motora na taster omogućuje vam otključavanje i zaključavanje vrata te pokretanje motora bez vađenja ključa iz džepa. Tempomatom/limitatorom brzine i audio sistemom možete upravljati komandama na upravljaču. Sistem za telefoniranje slobodnih ruku Bluetooth omogućuje vam telefoniranje s lakoćom, a USB-priključak i 3,5-mm priključak omogućuju vam reprodukciju muzike s vašeg telefona ili MP3 playera.

VIŠE O NOVOJ NISSAN NAVARI


KonfiguratorCjenovnikKoncesionari
Budite u toku
NA VRH

RECI DRUGIMA O NAMA!

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA