NOVA NAVARA
  • / PRATITE NA

KAPACITET NOVE NAVARE

RADI VIŠE, ŽIVI DUŽE

Osmišljen kako bi vam pružio godine predanog, pouzdanog rada, Nissan Navara pick-up je za profesionalce. Što ga vi više pritišćete, to će on više povući – i do 3500 kg, nezavisno od uslova. Spreman za težak rad i osmišljen da traje, izuzetno je pouzdan partner koji će vam pomoći u poslovanju. Opremljen svom Nissanovom najnovijom tehnologijom, odlikuje se pedigreom pravog radnika.

>
<
2.3
   
2.3
   
Dostupno na modelima
Visia Acenta N-Connecta Tekna Premium Šasija Visia N-Connecta Tekna Premium
Motor
2.3 2.3
Gorivo
Dizel Dizel
Prijenos
Ručni s 6 stepeni prenosa Ručni s 6 stepeni prenosa
Najveća snaga motora
160 KS 190 KS
Obujam
2298 2298
Potrošnja goriva u gradskoj vožnji (l/100km)
7.0 7.4
Potrošnja goriva u izvangradskoj vožnji (l/100km)
6.1 5.9
Potrošnja goriva u mješovitoj vožnji (l/100km)
6.4 6.4
Razina emisija
5 5
Emisije CO2 (g/km)
169 169
Najveća brzina vozila (km/h)
172 184
Ubrzanje vozila 0-100km (sekunde)
12.0 10.8
Pogon
4wd 4wd
 

VRHUNSKI KAPACITET VUČE I NOSIVOSTI

Vrhunski  kapacitet vuče utkan je u sam DNK nove Nissan Navare, počevši od ljestvaste šasije punog profila. Iznosi 3,5 tona u svim izvedbama s pogonom na četiri točka. Uz izdržljive dijelove, poput kočionog i rashladnog sistema te pregršt snage i obrtnog momenta već od niskih obrtaja, spreman je za vuču i najtežih predmeta.

NOVA NISSAN NAVARA S POGONOM ZA SVE VRSTE TERENA

Srce prirode ili urbana džungla? Svejedno je. Nova se Navara svuda osjeća kao kod kuće. Tri su načina rada pogona - 4WD High za vožnju nezahtjevnim terenima, 4WD Low za zahtjevniju terensku vožnju po pijesku, snijegu ili dubokom blatu te 2WD za vožnju asfaltom. Uz sisteme kao što su sistem za pomoć pri kretanju na uzbrdici i sistem za kontrolu brzine na nizbrdici, Nissan Navara spremna je za sve terene, a zahvaljujući električnoj blokadi stražnjeg diferencijala eLSD odlično prianja uz svaku vrstu podloge, čak i  u načinu vožnje 2WD s gumama namijenjenim za vožnju cestom.

UŽIVA NA CESTI

Novi, još bolji dizelski motor s dva turbopunjača snage 190 KS sa šestobrzinskim ručnim mjenjačem ili sedmobrzinskim automatskim mjenjačem razvija više snage i obrtnog momenta uz uštedu goriva do 24 %, što mu omogućuje ostvarivanje najsnažnijeg ubrzanja i najmanje potrošnje u klasi.

VIŠE O NOVOJ NISSAN NAVARI


KonfiguratorCjenovnikKoncesionari
Budite u toku
NA VRH

RECI DRUGIMA O NAMA!

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA